Od stresa pati većina ljudi. Kako biti u manjini?

Stres je danas sveprisutan, a od posljedica pretjeranoj izloženosti stresu pati velik dio populacije. Kako naš doživljaj stresa staviti pod kontrolu? Stres se ne može izbjeći ali se može izbjeći naša pretjerana reakcija. Ako želite ojačati vaš organizam i amortizirati stres, kako vas svaka sitnica ne bi izbacila iz takta, preporučujemo korištenje Bodega proizvoda Antistress. U njemu su sadržane od pamtivjeka poznate adaptogene biljke iz raznih krajeva svijeta: Ashwagandha (Indija), Astragalus (Kina), Reishi (Japan), Shizandra (Kina), Ginseng (Koreja), Rodiola (Rusija) i Anđelika (Kina). Adaptogena karakteristika znači da djeluju tako da vraćaju organizam u ravnotežu. Napete živce smiruju a depresivnim ljudima vraćaju dobro raspoloženje i podižu energiju. Proizvod Antistress nema sedativni (omamljujući) učinak i ne izaziva nikakvu ovisnost.

Pretjerana osjetljivost na stres može biti uzrokovana i nedostatkom određenih vitamina i minerala u organizmu. Vitamini B skupine koji se nalaze u Bodega proizvodu Vitamin B-50 trebali bi se svakodnevno unositi, a presudni su za pravilno funkcioniranje živaca. Jedna od posljedica nedovoljne količine B vitamina je i nagla promjena raspoloženja. Održavanje razine B vitamina važno je svima, ali naročito važno onima koji konzumiraju puno ugljikohidrata, osobito slatkiše, jer se za njihovu preradu u energiju potroše velike količine B vitamina.

Ljudi koji su dugo napeti često boluju od tenzijskih glavobolja. Proizvod Magnezij Complex opušta mišiće, poboljšava cirkulaciju i smanjuje fizičku i psihičku napetost. Potrebno ga je uzimati mjesec ili dva kako bi se osjećali opuštenije a glovobolje se bitno prorijedile. Ustanovljeno je da veći dio populacije ima nedostatak vitamina D Vitamin D a nadoknada tog vitamina je naročito bitna za osobe sklone depresiji, (pogotovo zimi, kada ima malo ili nimalo sunca) jer je to vitamin s najjačim antidepresivnim učinkom.

Antistress

140,00 kn

Nije dostupno

Vitamin B‑50

110,00 kn

Nije dostupno

Magnezij Complex

110,00 kn

Nije dostupno

Vitamin D

70,00 kn

Kupi