American beauty

Ljepota se ne očituje samo u izgledu, ona je puno više od toga. Teško je naći dvije osobe koje će se složiti oko njene definicije. Konačno, ljepota je subjektivna a neki kažu da je samo u oku promatrača. Kako god bilo, izgled je ipak jako važan. Živimo u svijetu u kojem izgled znači puno.

No, ima li ljepota veze s tim koliko puno vremena provodimo pred ogledalom i koliko kozmetike korsitimo? Da, ali to je samo donekle točno. Vrijeme dokazuje koliko je površno takvo gledanje. Nije dovoljno koristiti samo kozmetiku jer izgled vaše kože najviše ovisi o stanju ishranjenosti organizma. Koža je samo ogledalo naših dobrih i loših navika. Uzalud dobra "fasada" ako se stalno pojavljuju nove "pukotine".

Da li nužno izgledamo lošije kada uđemo u četrdesete ili pedesete? Naravno da ne. Ljepota ne mora biti prolazna. Neki se čitavog života brinu o sebi na način da im to nije posebna obveza već stil života. Oni ne brinu samo o svom izgledu već o kompletnom stanju organizma. Znaju da prava ljepota, ona koja traje, ima svoje duboke korijene u zdravlju njihovog organizma.

Pravilna prehrana sa puno voća i povrća najbolji je način da se osjećate i izgledate dobro. Na to se idealno nadovezuju i ciljano osmišljeni dodaci prehrani poput proizvoda Skin, Nails & Hair koji je upravo dizajniran sa ciljem postizanja lijepe i zdrave kože, noktiju i kose. Sastojci, biotin, silicij i MSM nalaze se u bogatoj dozi kako bi se ishranila kosa i nokti i postigli željenu čvrstoću i sjaj. Da bi koža bila lijepa i mladolika porebno je imati u organizmu dovoljno A vitamina sadržanog u proizvodu Vitamin A. On je odgovoran za stvaranje nježnog površinskog sloja kože, dok je vitamin C iz proizvoda Vitamin C zadužen za obnovu kolagena, bjelančevine odgovorne za stvaranje nosivog dijela kože koja smanjuje bore. Vjerojatno ste opazili da na licima većine dugogodišnjih pušača ima bora koje nepušači nemaju. To je upravo zbog nedostatka antioksidansa, prvenstveno C vitamina, a uslijed čega propada kolagen. Naravno, i ostali antioksidansi kao što su vitamin E, selen, CoQ10... također poboljšavaju izgled kože. I upravo u namjeri da se objedine svi ti antioksidansi u jednu jaku i učinkovitu formulu osmišljen je Bodega proizvod Antioxidant. Ovaj proizvod sadrži prirodni betakaroten, vitamin C i E, te selen.

Vitamini B grupe sadržani u prizvodu Vitamin B-50 su itekako važni za kožu, naročito niacin (B-3) jer potiče cirkulaciju u kapilarama. Na taj način utječe na veću ujednačenost tena i smanjenje celulita. Celulit je puno više odraz slabe cirkulacije nego viška kila. Bodega proizvod Vitamin B-50 je jedinstven na tržištu jer sadrži upravo niacin a ne niacinamid. Pri korištenju ovog proizvoda javlja se prolazno crvenilo koje nastaje uslijed poboljšanja površinske cirkulacije. To je očekivan ali i nadasve poželjan efekt. Neupućeni ga znaju zamijeniti za alergiju na proizvod. U većini sličnih proizvoda nalazi se niacinamid, a ne spomenuti niacin zbog čega izostaje spomenuti pozitivni efekt poboljšanja cirkulacije a time i smanjenje celulita. Budući da korištenje Vitamina B-50 ima opuštajuće djelovanje, najbolje ga je koristiti navečer, prije spavanja.

Svi koji su prešli četrdesetu, ali i svi oni koji osjećaju manjak energije, korištenjem Bodega proizvoda CoQ10 dobit će dodatnu energiju koja će se odraziti i na ljepši izgled kože sa manje bora.

Nije teško zaključiti da cijela priča treba krenuti iznutra, od ishranjenosti našeg organizma Teško da možemo izgledati dobro, a osjećati se fizički ili psihički loše.

Skin, Nails & Hair

132,00 kn

Nije dostupno

Vitamin C

110,00 kn

Kupi

Vitamin A

110,00 kn

Kupi

Antioxidant

132,00 kn

Nije dostupno

Vitamin B‑50

110,00 kn

Nije dostupno

CoQ10

170,00 kn

Nije dostupno