Zašto jedno bez drugog ne ide.

Danas bi većina odrasle populacije željela imati manje kilograma. Na težinu organizma utječe jako puno faktora te je skidanje kila, što podrazumijeva skidanje masnog tkiva, vrlo kompleksno. Na težinu utječu hormoni, količina hrane koju pojedemo, koliko se krećemo, da li smo pod stresom, da li dovoljno spavamo, koju vrstu namirnica jedemo i još puno toga. Sve mi to znamo no postavlja se pitanje: ako se već odlučimo na dijetu, jer iz nekog razloga želimo postati mršaviji tj. vitkiji, što učiniti da si dijetu olakšamo i da ona bude što uspješnija?

Prije svake dijete je uputno započeti detoksikaciju. U tu svrhu preporučujemo Bodega proizvod Detoxy. Biljke sadržane u kapsulama proizvoda Detoxy potaknut će rad unutarnjih organa: jetre, žuči, želuca, bubrega i crijeva te će oni tako brže i temeljitije obavljati svoju funkciju. Uz veću količinu vode (oko 2 litre vode dnevno) sve te funkcije bit će značajno olakšane i ubrzane. Stolica će lakše prolaziti, a bubrezi lakše raditi. Cilj je rješiti se otrova, odnosno smanjiti njihovu koncentraciju u organizmu. Kada dijeta započne tijelo će biti preplavljeno toksinima koji su bili uskladišteni u masnom tkivu, a sada se otpuštaju. Kada tijelo preplave toksini počinjemo se osjećati lošije, nemamo dovoljno energije i općenito, skloniji smo odustajanju od dijete. Zato je detoksikacija jednako bitna kao i dijeta jer znatno ublažava nuspojave dijete. Idealno bi bilo započeti sa detoksikacijom 1 do 2 mjeseca prije početka dijete, ali i nastaviti ju tijekom trajanja dijete.

Proizvod Fat Burner je osmišljen s namjerom da pomogne u skidanju kila, ali i da olakša prevladavanje kriznih trenutaka. Aktivni sastojak HCA (ekstrakt biljke garcinia cambogia) ometa proces pretvorbe viška kalorija iz hrane u masno tkivo, dajući vam vrijeme i priliku da potrošite te kalorije (HCA djeluje na blokadu enzima potrebnog za proces). Proizvod Fat Burner također sadrži i krom koji onemogućuje nagli pad šećera u krvi. Ako nam je šećer u krvi stabilan, nemamo osjećaj gladi. Lakše se kontrolirate za stolom i među obrocima, te tako konzumirate manje hrane. Premda ćete manje jesti, imat ćete dovoljno energije za sve svoje planirane aktivnosti. Naravno, uz dijetu se svakako preporučuje kretanje kako bi se potknuo metabolizam. Savjetujemo barem 30 min brzog hodanja ili vožnja biciklom 1 sat dnevno.

Detoxy

140,00 kn

Nije dostupno

Fat Burner

140,00 kn

Kupi

Acai

132,00 kn

Kupi