Besplatna dostava za naručena 2 i više proizvoda

Antistress

Proizvod broj: SC014

Raspoloživo: DA

Sadržaj: 60 kapsula

Preporuka: 2-4 dnevno

 

Cijena: 140,00 kn

Privremeno nedostupno

Ukratko

  • sprečava stres i podiže otpornost
  • vraća organizam u mentalnu ravnotežu
  • ne izaziva ovisnost i vraća dobro raspoloženje

O proizvodu

Stres (fizički i psihički) sam po sebi nije bolest, ali kontinuirana izloženost stresu neminovno dovodi do pada imuniteta, a rezultat svega jest bolest. Ovaj proizvod je prirodna biljna formula. Sadrži 7 biljaka koje se tradicionalno koriste u medicini Dalekog Istoka, a koje pomažu organizmu da se lakše nosi sa stresom. Prednost Antistressa je što nema sedativni učinak (ne omamljuje) i ne izaziva nikakav oblik ovisnosti i pri dužoj upotrebi za razliku od većine proizvoda slične namjene. Korištenje ovog proizvoda povećava izdržljivost organizma što osigurava uspješnu zaštitu i od psihičkog i od fizičkog stresa. Idealno rješenje za borbu protiv stresa predstavlja sinergijsko djelovanje ovog proizvoda i proizvoda Vitamin B-50 u kojem su zastupljeni svi vitamini B grupe.

Možda naziv Antistress sugerira da je proizvod namijenjen samo osobama pod stresom, a ustvari riječ je o revolucionarnom proizvodu sa vrlo širokim spektrom djelovanja. Dobar je za poslovne ljude i studente jer poboljšava koncentraciju, za sportaše jer povećava izdržljivost i ubrzava oporavak, za sve koji žele usporiti starenje (anti-age) jer potiče vitalnost organizma, za sve koji žele zadržati ili poboljšati spolnu moć, za one koji su potišteni (depresivn) ili razdražljivi, ali i za sve one koji pate od iscrpljenosti i umora.

Tablica sastojaka

Sastojci u jednoj kapsuli:    
Naziv Količina %RDA
Indijski ginseng Ashwagandha (Withania somnifera) korijen 75 mg *
Astragalus (Astragalus membranaceus L.) korijen 75 mg *
Kineska anđelika (Angelica sinensis) korijen 75 mg *
Korejski ginseng (Panax ginseng) korijen 75 mg *
Reishi gljiva (Ganoderma lucidum) klobuk 75 mg *
Rodiola rosea korijen 75 mg *
Shizandra (Schisandra chinensis) plod 75 mg *
*Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen.    

Zašto Antistress ?

Možda naziv Antistress sugerira da je proizvod namijenjen samo osobama pod stresom, a ustvari riječ je o revolucionarnom proizvodu sa vrlo širokim spektrom djelovanja. Dobar je za poslovne ljude i studente jer poboljšava koncentraciju, za sportaše jer povećava izdržljivost i ubrzava oporavak, za sve koji žele usporiti starenje (anti-age) jer potiče vitalnost organizma, za sve koji žele zadržati ili poboljšati spolnu moć, za one koji su potišteni ili depresivni ali i za sve one koji pate od iscrpljenosti i umora.

Znakovi

Stres, umor, nesanica, gubitak apetita i spolnog interesa, manjak koncentracije, anti-age, apatija, nervoza, nemir, depresija...