Besplatna dostava za naručena 2 i više proizvoda

Alfa-lipoična kiselina

Proizvod broj: SC010

Raspoloživo: DA

Sadržaj: 60 kapsula

Preporuka: 1-2 dnevno

 

Cijena: 120,00 kn

Privremeno nedostupno

Ukratko

  • univerzalni antioksidans koji štiti stanice od oštećenja
  • anti-age djelovanje, smanjuje bore i usporava starenje kože
  • neizostavan u prehrani dijabetičara jer sprečava oštećenja živaca

O proizvodu

Alfa-lipočna kiselina je neizostavni dio svakog anti-age programa jer dokazano štiti kožu od oštećenja koja nastaju uslijed pretjeranog sunčanja. Sitne bore na koži briše, a duboke zaglađuje. Ujednačuje boju tena i dotjeruje teksturu kože, smanjuje pore i podbuhlost. Pojačava stvaranje glutationa koji je neophodan u procesu detoksikacije. Unošenjem Alfa-lipoične kiseline djelovanje vitamina C i E (također antioksidansa) višestruko je pojačano, ali i produženo. Djelotvorno štiti jetru oboljelih od hepatitisa. Alfa-lipoična kiselina je vrlo djelotvorna u sprečavanju oštećenja živaca koje se očituje kao slabljenje osjeta ili utrnuće uslijed povišenog šećera u krvi pa je nezamjenjiva u ishrani dijabetičara. Značajno poboljšava prijenos šećera iz krvotoka u mišiće gdje time povisuje razinu energije, što je jako važno za sportaše, ali i za sve koji su na dijeti.

Tablica sastojaka

Sastojci u 2 kapsule (preporučena dnevna doza):    
Naziv Količina %RDA
Alfa-lipoična kiselina 600 mg *
*Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen.    

Revitaliziranje živca?

Dijabetičari i oni koji boluju od multiple skleroze u stalnoj su opasnosti od oštećenja živaca. Alfa lipoična kiselina štiti mijelin od propadanja i tako omogućuje prijenos impulsa putem živaca. Liječi oslabljen osjet, utrnuće i ostale simptome oštećenja živaca, štiti jetru oboljelih od hepatitisa i osoba koje su izložene opasnim kemikalijama i otrovima te onih koji konzumiraju previše alkohola, pomaže u očuvanju pamćenja oboljelih od Alzheimerove bolesti, usporava razvoj katarakte, migrene i glaukoma, liječi oštećenja živaca uključujući dijabetičku neuropatiju, pomaže u regulaciji šećera u krvi. Za još bolju zaštitu živaca, proizvod Alfa-lipoična kiselina bi bilo dobro kombinirati s Bodega proizvodom Vitamin B-50.

Znakovi

oštećenje živaca (gubitak osjeta u prstima ruku i nogu), dijabetička neuropatija, glaukom, mrena, oštećenje jetre, multipla skleroza, anti-age